Info

Vores fitnesscenter er et 3-etagers, 850 m2 åbent center, hvor dørene automatisk åbner kl. 05.30 og lukker igen kl. 22.00 alle ugens dage, inklusiv weekender og helligdage.

Ved indgangen er der en kontakttavle, hvor alle centerets relevante informationer står skrevet. Ønsker du at kontakte en af centerets ansatte, benyt da denne tavle, eller kontaktoplysningerne her på siden.

Du kan tilmelde dig fitness centret her på siden, tryk på ”tilmeld dig her” knappen øverst og følg vejledningen.

Du bliver kun opkrævet fra den dato, du har meldt dig ind fra, dvs. hvis du indmelder dig midt på måneden, skal du naturligvis først betale fra den dag, du melder dig ind - ikke for hele måneden.

Det er dit ansvar at sikre at dine kontakt oplysninger altid er korrekte og opdateret og at din betaling er gået igennem inden du påbegynder din træning hos os!

Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at være medlem mere, logger du bare ind på din profil her på siden og framelder dit medlemskab, der er ingen binding. Du vil dog blive spurgt om din grund til at stoppe, da vi hele tiden gerne vil sørge for, at alting er i orden, og at vores kunder er glade og tilfredse med at være hos os. (Det er frivilligt om du vil bruge tid på at give os din grund for at stoppe).

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar at få frameldt dig, hvis du ønsker at stoppe. Vi tilbagebetaler ikke kontingent, fordi du har glemt at melde dig fra igen.

Hjælp os med at holde centret i orden, så det også er rart for den næste, som kommer og skal bruge udstyret. Sørg for at tørre maskinen, du har trænet ved, af med de opstillede renseflasker og papir.

Er der fejl eller mangler ved noget af udstyret, så udfyld en ”lav dette” seddel ved kontakttavlen, så får vi det lavet så hurtigt som muligt! (Vi kan kun gøre noget ved problemet hvis Du hjælper os ved at fortælle, hvad det er).

Al træning og færden i centeret foregår på eget ansvar. Ved skader eller uheld opstået i centret, skal du tage kontakt til dit eget forsikringsselskab og høre, hvordan du er dækket. (Sørg for at gøre dette inden du påbegynder din træning hos os).

Ved medlemskontrol i centeret, er det dit cpr.nr., som er dit medlems nr. Sørg for at medbringe dit gule sygesikringsbevis som dokumentation, når du træner.

Vi tilbyder vores medlemmer et billigere medlemskab, samt længere åbningstider, ved at medlemmerne selv betaler et beskedent beløb for bad, sol og sauna. På denne måde betaler hvert medlem kun for eget forbrug.

I centeret er der en café, hvor der kan købes varme og kolde drikke. Her er der også mulighed for, med sin bærbare computer, at komme på internettet, samt et børnehjørne for de mindste.

I vores omklædningsrum er der skabe, hvor medlemmerne kan låse deres ting inde imens de træner. (husk selv at medbringe hængelås).

I vores center ønsker vi, at der er en god og hyggelig atmosfære for alle medlemmer, så vi dermed kan skabe byens bedste fitness center. Dette indebærer, at der er plads til alle - lige fra de mindste og til pensionisterne.